Başkan Erdoğan Leyla Gülüşken ile görüştü: Babanız emin ellerde

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç’ten uçakla Türkiye’ye getirilen Emrullah Gülüşken’in kızı Leyla Gülüşken ile bir telefon görüşmesi yaptı.
İsveç’te yaşayan Türk vatandaşı Emrullah Gülüşken’in kızları Leyla ve Samira, sosyal medya üzerinden korona testi pozitif çıkan ve kalp hastası babalarının tedavisi için yardım çağrısında bulunmuştu.
Tüm çabalarına rağmen İsveç’te tedavi altına alınmayan Gülüşken için, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, gece saatlerinde ambulans uçak talimatı vermiş ve hasta adam sabah saatlerinde Türkiye’ye getirilmişti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Gülüşken ailesini arayarak durumları hakkında bilgi aldı.
“ARTIK EMİN ELLERDE”
Erdoğan Leyla Gülüşken ile yaptığı görüşmede “Babanız Türkiye’ye ulaştı. İnşallah bundan sonraki süreçte de arkadaşlarımız yakın takipte olacaklar. Artık emin ellerde, Rabbim şifalar versin inşallah. Görevimizi yaptık, yapmaya mecburuz. Sağlıkta hamdolsun dünyada artık Türkiye sayılı ülkelerden bir kaç tanesinden bir tanesi.
“ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ”
Hiç endişe etmeyin. Biz tıbben üzerimize ne düşerse, bunları harfiyen yerine getireceğiz. Takibini yapacağız, merak etme. Hiç endişe etmeyin. Takip ediyoruz. Benim kendi danışmanım da kardiyologdur. O da işi yakından takip edecek . İnşallah sonu da hayır olur. Dua edelim, üzerimize düşeni de yapalım. ” ifadelerini kullandı.
“ÜLKEMİZE VE SİZE ÇOK GÜVENİYORUM”
Leyla Gülüşken de Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, “Allah razı olsun sizden başkanım. Çok teşekkür ederim bu yaptıklarınız için, ne desem azdır. Çok mutluyum sizinle konuştuğum için. Ben zaten ülkemize ve size çok güveniyorum. Orada olduklarından ötürü çok mutluyum.” dedi.
O anlar ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Twitter hesabından yayınlandı.
“BU DEVLET MİLLETİNİN MECNUNUDUR”
Erdoğan’ın paylaşımı “Bugün İsveç’ten uçak ambulans ile ülkemize getirdiğimiz Emrullah Bey’in kızı Leyla kardeşimle telefonda görüştüm. Yaşadığı mutluluğu paylaşmayı bizlere nasip eden Allah’a şükürler olsun. Bu devlet, Milletinin mecnunudur. Sevdiği gurbet elde olsa da onu asla yalnız bırakmaz…” notuyla yapıldı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın