CHP’nin bu şovu da tutmadı, yine ellerinde patladı!

Mersin Erdemli ilçesinde çekilen ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu tarafından sosyal medyada yayınlanan kurgu görüntülerin çekimini yapan kişinin kim olduğu ortaya çıktı.
Mersin’in Erdemli ilçesinde çekilen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve CHP’liler tarafından sosyal medyada dolaşıma sokulan görüntülerin kurgu olduğu ortaya çıktı. Kurgu görüntüleri çeken kişinin kimliği belli olurken, kamera arkasında üçüncü bir şahsın daha olduğu görülüyor. Söz konusu kurgu görüntülerde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yapılan limon alımıyla ilgili konuşma yaptıkları görülüyor.
CANAN KAFTANCIOĞLU, KURGU GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞTI!
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki şahsi hesabından açıklamada bulundu ve “Şovu da rolü de kim yapıyor daha iyi anlayabilmek için buyrun öyleyse.. Ne yaparsanız yapın #HalkınBelediyeleri vatandaşa hizmet etmeye devam edecek” iddiasında bulundu.
Kaftancıoğlu, söz konusu paylaşımına görüntü de eklendi.
FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI
Kurgu görüntülerin çekimini yapan Mahmut Dölek’in 31 Mart yerel seçimlerinde Demokrat Parti Erdemli Belediye Başkan Adayı Alparslan Gürgenç’le birlikte çalıştığı bildirildi. Mahmut Dölek’in, CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel’le birçok fotoğrafı bulunuyor.
AK PARTİ MERSİN İL BAŞKANINDAN AÇIKLAMA
AK Parti Mersin İl Başkanı avukat Cesim Ercik’in kurgu görüntülere ilişkin açıklaması şöyle;
“Sosyal Medya’da dolaşan ve ilimiz Erdemli ilçesinde çekildiği iddia edilen bir videonun mesnetsiz bir şekilde partimize yönelik bir antipropaganda aracı olarak kullanılmasına ilişkin bir açıklama yapılması gerekli görülmüştür.
“Buna göre; söz konusu video ve bu videodaki şahıslar ile ilgili olarak AK Parti Mersin İl Başkanlığı olarak bu videonun kim ya da kimlerin yönlendirmesi ile yapıldığının araştırılması için suç duyurusunda bulunulmuştur.”
“Videoda yer alan bazı şahısların partimize yakın paylaşımlarının olması eylemlerinin sorumluluğunu partimize yüklemez ve her yaptıklarının partimizi bağlayacağı anlamına gelmez.”
“Videodan ve videodaki şahısların paylaşımlarından yola çıkılarak partimizin suçlanması da asla kabul edilemez.”
“Kaldı ki dünyada belki de ilk kez bir filmin kamera arkası filmin kendinden önce yayımlanmasıdır. Söz konusu röportajdan önce röportajın kamera arkası CHP’nin İstanbul İl Başkanı tarafından dolaşıma sokulmuştur. Ve CHP’nin İstanbul İl Başkanı hemen partimizi suçlayan bir pozisyon almıştır. Haliyle akıllara gelen ilk soru şudur: CHP’nin İstanbul İl Başkanı acaba bu filmin yapımcısı mıdır?”
“Ortada bir kumpas varsa bu kumpas en çok partimizi hedef almaktadır. Bu video üzerinden partimize yapılan saldırılar da bunun apaçık kanıtıdır.”
“Partimiz adalete sonuna kadar güvenmektedir. Ve söz konusu video ile ilgili de hukuki olarak tüm girişimler yapılmıştır.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın