Kafa aynı kafa, biri MB karşılıksız para basın, diğeri dağıtın diyor

Temel Karamollaoğlu, ayrım yapılmaksızın tüm vatandaşlara 1000 TL destek sağlanması gerektiğini söyledi. Türkiye, koronavirüse karşı büyük bir mücadele başlattı.
Virüs nedeniyle alınan tedbirler nedeniyle insanların mağdur olmamasını isteyen hükümet, açıkladığı paketlerle ticaret yapanlara bazı kolaylıklar getirdi. Atılan bir başka adım ise ihtiyaç sahibi vatandaşlar için oldu.  Bu kapsamda 2 milyon 300 bin kişinin hesabına bugün 1000 TL yatırıldı.  Konuyla ilgili Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’ndan açıklama geldi.
“HER VATANDAŞIMIZA 1000 TL”
Karamollaoğlu, “Her şey normal olsaydı insanımız ekmeğini yine taştan çıkarırdı. Ama değil, sadece salgınla değil geçim derdiyle de hep birlikte mücadele ediyoruz. Devletimiz bu zor süreçte her vatandaşımıza 1000 TL destek sağlamalıdır.” ifadelerini kullandı.
KILIÇDAROĞLU: MERKEZ BANKASI PARA BASSIN
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Merkez Bankası’nın para basması gerektiğini söylemişti.  CHP Lideri, “Kontrollü bir şekilde Merkez Bankası bassın ve bu insanları perişan etmeyelim.” ifadelerini kullanmıştı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

İran’dan düzmece İsrail görseli, “Yapay Sürü İHA”yla saldırıyı çizdiler

Resmedilen bir İsrail şehrinin, İHA’lar tarafından saldırıya uğratılma anları resmedildi. Orta Doğu, İsrail’in Şam saldırısının …

Bir yanıt yazın