Koronavirüs tedbirlerine rağmen depoyu pavyon yaptılar!

Ankara’da, polis ekiplerince pavyona çevrilen depoya yapılan baskında, içerideki 14 kişiye toplam 60 bin TL ceza kesildi, iş yeri sahibi hakkında da adli işlem başlatıldı.
Ankara’nın Yenimahalle ilçesindeki OSTİM Organize Sanayi Bölgesi’nde çadır imalatı yapılan bir depoyu eğlence mekanına çeviren kişiler, korona virüs (Covid-19) tedbirlerini hiçe sayarak eğlendiler.
SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTILAR
Bu sırada depoda bulunanlardan bazılar eğlence anlarını sosyal medya hesabından paylaştı.
Durumdan haberdar olan ve şahısların korona virüs tedbirlerini ihlal ettiklerini belirleyen Ankara Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, söz konusu depoya baskın düzenledi. Polis, baskın sırasında depoda bulunan 14 kişiye, korona virüs tedbirlerini ihlal etmekten toplam 60 bin lira ceza kesti.
GECELİK 750 TL’YE ANLAŞMIŞLAR
Öte yandan eğlence mekanına çevrilen depoda bulunan kadınların daha önceden Ulus semtinde bir eğlence mekanında çalıştığı ve kadınlar ile gecelik 750 TL’ye anlaşıldığı öğrenildi. Ayrıca depo sahibi hakkında da Türk Ceza Kanunu’nun 195. maddesi uyarınca adli işlem yapıldı.
ANKARA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN AÇIKLAMA
Ankara Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, Çadır tente imalathanesinin pavyon olarak kullanıldığı ihbarı üzerine 17 Nisan günü saat 22.00 sıralarında baskın yapılan depoda bulunan 14 kişiye Korona virüs tedbirlerine uymayarak toplum sağlığını riske atmaktan Umumi Hıfzıssıhha Kanununun 282. maddesi gereği idari para cezası uygulandığını ve iş yeri sahibinin gözaltına alındığını belirtildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın