Yine aynı güruh, camilerden çıkan sela ve dualardan rahatsız oldu!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını Türkiye’de de insanların ölümüne neden olurken her akşam camilerden sela ve dua sesleri yükseliyor. Bu durumdan rahatsız olarak kendi hiçliğini ön plana çıkararak müslümanların duasına da karşı çıkanlar yine aynı güruh.
Diyanet’in kararıyla her yatsı ezanından sonra camilerden yükselen sela ve dua seslerinden sözde gazeteci Levent Gültekin rahatsız oldu.
SÖZDE GAZETECİ RAHATSIZ OLMUŞ (!)
Gültekin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Virüsle mücadele ederken minarelerden salavat tekbiri getirmek… Nedir amaç? ne yapmaya çalışıyor diyanet? Anlaşılır gibi değil.” diyerek müslüman bir ülkede müslümanlığın en ortak noktası olan camilerden çıkan sela ve dualara kendi kafasında anlam veremediğini belirtti. Gültekin’in bu sözleri sosyal medyadan da büyük tepki çekti.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın