Sarıkanarya’nın müthiş planı basına sızdı!

Teknik direktörlük için ilk planda Erol Bulut’u düşünen Fenerbahçe yönetiminin asıl sürprizi eski yıldızları kulübeye çekmek.
Fenerbahçe’de teknik direktör için Erol Bulut’un ismi ön plana çıkarken, çalışmalar sürüyor. Bulut’un hem konumunu güçlendirmek hem de taraftar desteğini artırmak isteyen yönetim, yanına kulüpte daha önce futbol oynamış sevilen bir ismi getirmeyi planlıyor.
Bu görev için adı geçen isimler Dirk Kuyt, Alex de Souza, Emre Belözoğlu ve Tuncay Şanlı. Bu şekilde bir nevi ‘öze dönüş’ projesinin de hayata geçirilmesi hedefleniyor.
KUYT’TAN YANIT BEKLENİYOR
Kulübe yakın kaynaklardan sızan bilgilere göre son olarak Dirk Kuyt’a teklif götürüldü. Fenerbahçe’de oynadığı dönemde takıma önemli katkılar yapan ve sempatik kişiliği ile sevgi-saygı kazanan Hollandalı yıldıza, yardımcı hocalık önerildiği ve yanıt beklendiği belirtiliyor.
39 yaşındaki Kuyt, Feyenoord altyapısında çalışıyor. Kuyt’tan olumsuz yanıt gelirse diğer alternatifler değerlendirilecek. Yönetim yeni hocayı en kısa sürede belirlemek istiyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın