İstanbul’da sahte maske operasyonu! Bir milyon adet ele geçirildi

Sultanbeyli’de polis sahte maske üreten bir imalathaneye operasyon düzenledi. Operasyonda 1 milyon sahte maske ele geçirilirken olayla ilgili olarak da 5 kişi göz altına aldığı bildirildi.

Alınan bilgilere göre İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube ve Sultanbeyli İlçe Emniyet müdürlükleri ekipleri, Sultanbeyli’de izinsiz ve sağlıksız maske üretimi yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Ekipler, Sultanbeyli Fatih Bulvarı’nda 5 katlı binanın 4 katında Sağlık Bakanlığından izinsiz ve sağlık koşullarına uymayan şekilde üretim yapan tekstil atölyelerine baskın yaptı.
Yapılan baskında 1 milyon adet sahte maske ele geçirilirken olay ile ilgili 5 kişinin gözaltına alındığı ve ele geçirilen maskelerin de topluca imha edileceği öğrenildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Tokat ve çevresinde hissedilen 5.6 şiddetinde deprem!

AFAD, Tokat Sulusaray’da 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Sarsıntı çevre illerde de hissedildi. Deprem …

Bir yanıt yazın