TÜVTÜRK’ün taşıt muayenesine corona ertelemesi yolda!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı kaynakları, Türkiye genelinde 4 bin çalışanı bulunduğu belirtilen TÜVTÜRK’ün taşıt muayene istasyonlarında faaliyetlerin geçici olarak durdurulması yönünde bir çalışma yürüttüklerini belirtti.
Habertürk’ten Emrah Doğru’nun haberine göre, bazı vatandaşlar ve sendikalar da yoğun insan hareketlerinin görüldüğü araç muayene istasyonlarıyla ilgili talepleri doğrultusunda, bir sendikanın, TÜVTÜRK tarafından işletilen taşıt muayene istasyonlarında 4 bin dolayında çalışanın bulunduğunu, istasyonlarının faaliyetlerinin geçici olarak durdurulmasını istedi. İşçilerin de ücretli izinli sayılmasını gündeme getirdi.
“YÜZDE 5’İ ORANINDA GECİKME BEDELİ TAHSİL EDİLİYOR”
TÜVTÜRK’ün internet sitesinde yer alan bilgiye göre süresi geçirilen her ay için muayene ücretinin yüzde 5’i oranında gecikme bedeli tahsil ediliyor. Bu tutarlar, Maliye Bakanlığı Gelirler İdaresi Başkanlığı’na aktarılıyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın