Doktorlar açıkladı: Hastalar konuşarak geliyorlar, 2 saat sonra boğuluyorlar

Dünyayı kasıp kavuran ölümcül yeni tip virüs Kovid-19 bulaşan kişi sayısı 300 bini geçerken, ölü sayısı 13 bine yaklaştı. Avrupa’da koronavirüsün en çok görüldüğü ülkerler arasında yer alan Fransa’da doktorlardan ciddi uyarılar geldi.
Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) bulaşan kişi sayısı dünya genelinde 300 bini aşarken, virüs nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısı ise 12 bin 800’ü geçti. Dünyayı kabusa çeviren virüsle ilgili tehlikenin boyutunu ortaya çıkaran peş peşe açıklamalar geliyor.
FRANSIZ DOKTORLAR: KONUŞARAK GELİYORLAR, 2 SAAT SONRA BOĞULUYORLAR
Avrupa’da koronavirüsün en çok görüldüğü ülkerler arasında yer alan Fransa’da doktorlardan önemli uyarılar geldi.
Binlerce korona hastasının tedavisinde görevli doktorlar yaptığı açıklamada, ”Son 24 saatte Paris bölgesinde hastanelerde %20’lik artış var. Hastaların %35’i daha solunum cihazına bağlı.İçeriye konuşarak geliyorlar, 2 saat sonra boğuluyorlar. Lütfen dışarı çıkmaktan vazgeçin. Bu hayal dahi edemeyeceğiniz kadar ciddi.” ifadelerini kullandı.
FRANSA’DA ÖLÜ SAYISI ARTIYOR
Fransa’da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında yaşamını yitirenlerin sayısı 674’e çıktı.
Sağlık Bakanlığı Genel Müdürü Jerome Salomon, düzenlediği basın toplantısında, virüs tespit edilen kişi sayısının 1559 artışla 16 bin 18’e yükseldiğini belirtti.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fransa’nın beslediği kargalar, şimdi gözlerini oyuyor

Terör örgütü PKK destekçisi bir kişinin Fransa’dan Türkiye’ye sınır dışı edilmesini protesto eden örgüt üyeleri, …

Bir yanıt yazın