Adana’da coronaya tepki, sağlık personeline alkış yağdı

Çin’de çıkan ve kısa sürede dünyayı etkisi altına alan, dünya ekonomisini ve sağlığını bir anda yerle bir eden Coronavirüse tepki, mücadeleci sağlık personeline alkış yağdı.

Adanalılar sağlık çalışanlarına minnettarlık için balkonlara çıktı. Adanalılar sosyal paylaşımda yaptığı paylaşımla “Bu akşam saat 21:00 de 1 dakika balkonlarımızdan onları alkışlıyoruz.  Katılımınız değerlidir. Gruplarımızda paylaşalım” diye yapılan çağrılar sonrası Adanalılar balkonlarına çıkarak corona virüse tepki için mücadeleye giren sağlık çalışanlarına destek için  ise alkış yağdırdı.

Bu uygulamanın sağlık çalışanlarına motovasiyon için ülke genelinde yaygınlık kazanması beklenirken, sağlık personelinin de mutlu olacağı bekleniyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Şimşek yerel seçimin ardından ilk yatırımcılar toplantısını ABD’de yaptı

ABD’li yatırımcılara seslenen Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye’de Haziran 2028’e kadar seçim olmayacağını, …

Bir yanıt yazın