Kılıçdaroğlu’nun skandal sözlerine tepki!

İdlib’de Esed rejimi tarafından gerçekleşen alçak saldırının ardından, 34 kahraman askerimiz şehit olmuştu. Tüm Türkiye 34 şehidin yasını tutarken, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ndan tepki çeken açıklamalar geldi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin basına kapalı TBMM Grup Toplantısı’na katıldı. Kılıçdaroğlu, toplantı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
SKANDAL SÖZLER
Tüm Türkiye İdlib’de şehit olan askerlerimiz için yas tutarken, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Başkan Erdoğan’ın “Şehitler tepesi boş kalmayacak” sözlerine cevap vermek isterken büyük bir skandala imza attı.
‘ŞEHİTLER TEPESİ BOŞ KALACAK’
Erdoğan’ın “Şehitler tepesi boş kalmayacak” sözlerini anımsatan Kılıçdaroğlu, “Buradan bütün milletime söz veriyorum; Millet İttikafı’nın iktidarında şehitler tepesi boş kalacak. Hiçbir askerimizin tırnağına zarar gelmesini istemiyorum” diye konuştu.
BAŞKAN ERDOĞAN’IN SÖZLERİ
Partisinin İstanbul milletvekilleriyle Dolmabahçe Ofisi’nde bir araya gelen Erdoğan, ”Şu anda ekranları başında bizi izleyen milletime özellikle sesleniyorum.” diyerek, muhalefete sert tepki göstermişti.
Başkan Erdoğan, ”Türkiye’nin Suriye’de ne işi var?, sorusu aslında ‘Türkiye terör örgütlerine ve kendine düşman bir rejime teslim olmalı.’ önerisini bize tavsiye ediyorlar, bunların yaptığı budur. Buradan şimdi milletime soruyorum, terör örgütlerine teslim mi olalım? Ülkemize düşman rejime boyun mu eğelim? Bunları kullanarak vatanımızın bütünlüğüne ve milletimizin birliğine göz dikenlerin önünde diz mi çökelim? Bölgemizde her yerde evinden, yurdundan olanların gidecek yerleri var, en azından onları koyalım bir kenara, hiçbir şey olmasa bile Türkiye var. Peki bizim evimizden, yurdumuzdan olduğumuzda gidecek bir yerimiz var mı? Kimileri Avrupa’yı, kimileri Amerika’yı, kimileri daha başka yerleri aklından geçirebilir ama milletimin herhangi bir ferdinin böyle bir durumda gitmeyi düşünebileceği hiçbir yer olmadığını biliyorum. Şahsen benim yok. Sizlerin de olmadığına inanıyorum.
‘ŞEHİTLER TEPESİ BOŞ KALMAYACAK’
Öyleyse ülkemize, devletimize, vatanımıza sıkı sıkıya sahip çıkacak, bunların bekası için nerede, hangi mücadeleyi vermemiz gerekiyorsa verecek, hangi bedeli ödememiz gerekiyorsa ödeyeceğiz. Bu mücadelede şehit düşen her evladımızın acısı yüreğimizi dağlıyor. Bin yıldır bu topraklarımızı vatanımız kılmak için yürüttüğümüz mücadeleyi, verdiğimiz sayısız şehitler kervanına bunu da ilave etmemiz gerekiyor. Ve şehitler tepesi hiçbir zaman boş kalmayacak. Tabii bu vesileyle İdlib harekatımızda önceki gün vermiş olduğumuz 34 şehidimiz inanıyorum ki bu milletin vatan kılınması mücadelesinin zirve yaptığı noktalardır. 20 günlük hareket boyunca vermiş olduğumuz şehitlerin ailelerine şahsım, milletim adına baş sağlığı dilerken, milletimizin de başı sağ olsun diyorum.” ifadelerini kullandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın