Bahçeli: Düşman görüldüğü yerde ezilmelidir

Mehmetçiğe yapılan saldırı sonrası olağan üstü partisinin kurmaylarını toplayan  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, toplantı sonrasında bir açıklama yaptı. Açıklamada, “Düşman görüldüğü yerde ezilmelidir. İdlib’e kara ve hava operasyonu süratle icra edilmelidir.” dedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “MHP, hükümetin alacağı siyasi, askeri her kararın bedeli ne olursa olsun yanında duracak, destekçisi olacaktır.” diye konuştu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Düşman görüldüğü yerde ezilmelidir. İdlib’e kara ve hava operasyonu süratle icra edilmelidir.  İdlib’e kara ve hava operasyonu süratle icra edilmelidir” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “MHP, hükümetin alacağı siyasi, askeri her kararın bedeli ne olursa olsun yanında duracak, destekçisi olacaktır.” ifadelerini kullandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Suphiye Orancı’nın cezaevi arkadaşı tek tek itiraf etti

Duygu Nebioğlu’nun Metin Akpınar’a açtığı babalık davasının ardından anne Suphiye Orancı sessizliğini korurken o dönem …

Bir yanıt yazın