Toplantıdaki YPG/PKK’nın üst kademesi vuruldu!

MSB’den yapılan açıklamada, “Tel Rıfat’ta MİT ile gerçekleştirilen ortak operasyonda 2’si yönetici olmak üzere 6 terörist etkisiz hale getirildi.” denildi.
smeden devam ediyor.
TOPLANTIDAYKEN ETKİSİZ HALE GETİRİLDİLER
Bakanlığın Twitter hesabından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
“Suriye kuzeyindeki Tel Rıfat’ta toplantı halinde oldukları bilgisi alınan sözde üst düzey teröristlere yönelik MİT ile koordineli olarak icra edilen operasyonla; 2’si yönetici olmak üzere toplam 6 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi.”
Milli Savunma Bakanlığı gün içerisinde yapılan operasyonlarla ilgili bir açıklamada bulundu.
MSB’den yapılan açıklamalar şu şekilde;Bakanlıktan yapılan açıklamada, bölgede PKK/YPG’li teröristlerin gizlendikleri evlere eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirildiği belirtildi.
Tel Abyad’da eylem hazırlığında olan PKK/YPG terör örgütü mensubu 5 teröristin sağ olarak yakalandığı bilgisi verilen açıklamada, “Yapılan aramada evlerin değişik yerlerindeki bölmelere gizlenmiş 2 AK-47 piyade tüfeği, 6 AK-47 şarjörü, bilgisayar kasası ve 3 milyon 658 bin 50 Suriye Lirası ele geçirildi.” ifadeleri kullanıldı.
SINIRDA TESLİM OLDULAR
Irak’ın kuzeyi ve Suriye’deki barınma alanlarından kaçan 2 PKK/YPG’li terörist, Silopi ve Nusaybin’deki hudut karakollarına teslim oldu.
ÇOK SAYIDA GÖZALTI
Şırnak’ta, PKK ve FETÖ/PDY’ye yönelik operasyonlarda, 44 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 29’u, sorgusunun ardından serbest bırakılırken, 10’u ise sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Gözaltındaki 5 şüphelinin sorgusu sürüyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın