PKK’ya yardım sağlayan kişiye İHA ile baskın!

Siirt’te PKK’lı teröristlere yardım ettiği iddia edilen bir kişi hava destekli operasyonla yakalandı. Gözaltına alınan şüphelinin jandarmadaki işlemleri sürüyor. Evde yapılan aramada örgütsel fotoğraf ve doküman ele geçirildi.
Siirt’te PKK’lı teröristlere yardım ve yataklık ettiği iddiasıyla bir şüpheli hava destekli operasyonla gözaltına alındı.
Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığının çalışmaları sonucunda elde edilen, bir kişinin terör örgütü PKK mensuplara yardım ve yataklık ettiği istihbaratı üzerine harekete geçildi.
Kurtalan ilçesinin Bahçelievler Mahallesi’ndeki eve insansız hava araçları desteğiyle operasyon düzenleyen jandarma özel hareket, komando ve polis özel harekat timleri, şüpheliyi yakaladı.
Evde yapılan aramada örgütsel fotoğraf ve doküman ele geçirildi.Gözaltına alınan şüphelinin jandarmadaki işlemleri sürüyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bakan Tekin: Öğretmen atamaları ilk kabine toplantısında açıklanacak

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Adana’daki temasları kapsamında okul ziyaretlerinde bulunuyor. Bakan Tekin Anadolu Barter …

Bir yanıt yazın