CHP’li İBB’de ahlaksızlık ödüllendirildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) bağlı İSMEK’teki çalışanlara sarf ettiği aşağılayıcı ve ayrımcı sözler nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Meltem Şişli hakkında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı müfettiş görevlendirirken; Ekrem İmamoğlu ise sahip çıktı. CHP’li İBB tarafından yayınlanan İstanbul Bülteni’nde Yeşim Meltem Şişli hakkında 4 sayfalık haber dosyası hazırlanarak övgüler dizildi.
İBB’de Genel Sekreter Yardımcısı olan ve İSMEK’teki kadın çalışanlar hakkında aşağılayıcı ve ayrımcı sözler sarf eden Yeşim Meltem Şişli hakkında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı soruşturma başlatırken, CHP’li Ekrem İmamoğlu ise Şişli’ye sahip çıktı.
AKLAMA ÇABASINA GİRMİŞTİ
Skandalın ortaya çıkmasının ardından konuyla ilgili “soruşturma başlatıldı” diyen İmamoğlu’nun konunun incelenmesi ve soruşturulması için teftiş kurulunu dahi görevlendirmediği ortaya çıkmıştı. Daha sonra CHP kanadı, İSMEK’li 20 kadının işten çıkarıldıktan sonra suçlamalarda bulunduğunu iddia ederek Şişli’yi aklama çabası içerisine girmişti.
AHLAKSIZLIK ÖDÜLLENDİRİLDİ
Tüm bu yaşananların ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından hazırlatılan “İstanbul Bülteni” isimli derginin bugün yayınlanan sayısında İSMEK’teki kadın yöneticilere ahlaksız ifadelerle saldıran Yeşim Meltem Şişli adeta ödüllendirildi. Bültende Şişli hakkında 4 sayfalık bir haber dosyası hazırlanırken, övgüler dizildi. Hakkında soruşturma devam eden Şişli’ye İmamoğlu tarafından bu şekilde sahip çıkıldı. Kaynak: Takvim

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın