PKK/YPG’den okula ve camiye füzeli saldırı

Terör örgütü PKK/YPG’nin Afrin’de iki okul ve bir camiye 4 füze atması sonucu 1 öğrenci hayatını kaybetti, 7 öğrenci yaralandı.
Milli Savunma Bakanlığı, terör örgütü PKK/YPG’nin Afrin merkezdeki iki okul ve bir camiye yönelik saldırısında 1 öğrencinin hayatını kaybettiğini, 7 öğrencinin de yaralandığı bildirdi.
Bakanlıktan yapılan açıklamada, “PKK/YPG’nin Afrin merkezdeki iki okul ve bir camiye Grad füzesiyle yaptığı saldırıda 1 öğrenci hayatını kaybetti, 7 öğrenci yaralandı” ifadeleri kullanıldı.
Twitter hesabından yapılan paylaşımda, “Bombalı araç saldırıları başta olmak üzere Suriye kuzeyinde masum sivilleri hedef alan eli kanlı PKK/YPG terör örgütü, şimdi de Afrin merkezde yer alan iki okul ve bir camiye 4 grad füzesi attı. Terör örgütünün alçak saldırısında 1 öğrenci hayatını kaybetti, 7 öğrenci yaralandı” ifadesine yer verildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın