AFAD ekibi enkaz altındaki kişiyle görüştü: Azize, hiç kimse uyumasın

Elazığ’daki 6,8’lik depremin ardından, enkaz altında kalan vatandaşları arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Kurtarma ekipleri enkaz altındaki bir kişiyle telefonla iletişime geçti. İsminin Azize olduğu öğrenilen kadına kurtarma ekipleri yapması gerekenleri anlattı. Enkaz altında kalan diğer insanlara seslenip iletişime geçmesini istedi.
Elazığ depreminin ardından arama kurtarma çalışmaları devam ederken canlı yayında enkaz altındaki bir kadınla telefonla görüşme sağlandı.
AFAD ekipleri enkaz altındaki Azize isimli bir kişiyle telefonla temas kurdu. Telefon görüşmesinden Azize’nin yanında bir kişinin daha olduğu anlaşıldı.
“HİÇ KİMSE SUSMASIN”
Arama kurtarma ekipleri Azize’ye “Azize bizi duyur musun? Komşularına seslenir misin? Konuşabilen herkese seslen. Hiç kimse uyumasın. Biz yukarıdayız. Burnundan nefes al ağzından nefes ver. Hiç kimse susmasın aşağıda. Aşağıdaki herkesin annesi sensin. Tek iletişim kurduğumuz kişi sensin. Sen daha güçlü olacaksın. Senden tek istediğim şey o teyzeye seslen. Onu konuşturmaya çalış” dedi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın