Büyükçekmece Hastanesi’nin acil bölümünde domuz gribi şüphesi!

Domuz gribi şüphesiyle Büyükçekmece Mimar Sinan Hastanesi’ne gelen yabancı uyruklu iki kişi, hastanede kapatılan bir alanda tedavi gördü. Tedavinin ardından yoğun güvenlik önlemleriyle iki hasta başka hastaneye sevk edildi.
İstanbul Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi aciline ‘domuz gribi’ şüphesiyle gelen yabancı uyruklu iki kişi nedeniyle hastanede kırmızı alan kapatıldı.
İki hasta nedeniyle acil serviste yoğun önlemler alındı, hastanenin acilinde kırmızı alan olarak bilinen bölüme girişi önüne konulan masa ve sandalye ile kapatıldı çalışanlara maske dağıtıldı.
Hastalar kapatılan bir alanda tedavi altına alındı. Yapılan ilk tedavinin ardından iki hasta farklı ambulanslara bindirilerek başka bir hastaneye sevk edildi.
OLAĞANÜSTÜ HAL İLAN EDİLDİ
Sevk işlemi sırasında sağlık ekiplerinin yoğun önlem aldığı görüldü. Hastalara müdahale eden personeller özel kıyafetler giyerken, tüm görevliler yüzlerine maske taktı. Hastane güvenlik görevlileri ise hastaların çıkışı sırasında basın mensuplarının görüntü almasını engellemeye çalıştı.
Yaşanan olay sonrası kadının bulgularının halk arasında ‘domuz gribi’ olarak bilinen virüsün özellikleri de taşıyacağı şüphesiyle hastanede olağanüstü hal ilan edildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Beyanname vermeyen mükelleflere pişmanlık için son çağrı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bir mesaj yayınlayarak gelirini beyan etmeyen 400 binden fazla …

Bir yanıt yazın