Ege ve Marmara’da korkutan depremler!

Manisa’da 5.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem İstanbul, İzmir, Manisa, Aydın ve Denizli’nin yanı sıra Yalova ve Bursa’da da hissedildi. Kandilli Rasathanesi’nden yapılan açıklamada, Manisa meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremin ardından 4.4 büyüklüğünde ikinci bir depremin daha hissedildiği bildirildi. Manisa Sarsıntı sonrası açıklama yapan Manisa Valisi Ahmet Deniz, Çeltikçi Mahallesi’nde birkaç evin yıkıldığının, herhangi bir yaralanmanın olmadığını duyurdu.
Manisa’nın Akhisar ilçesinde 22.22’de 5.4 büyüklüğünde İstanbul’da hissedilen bir deprem meydana geldi. Deprem İzmir, Bursa, Balıkesir gibi bir çok ilde hissedildi. Kandili Rasathanesi ve AFAD, 22.25’te aynı noktada 4.4 büyüklüğünde bir artçı kaydedildiğini açıkladı. 20-01/22/de.png
Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünden alınan bilgiye göre, Aydın’da saat 19.49’da merkez üssü Emirdoğan bölgesi olan 3.5 büyüklüğünden bir deprem meydana geldi. Yerin 5.3 kilometre derinliğinde kaydedilen deprem Aydın ve çevresinde hissedildi.
Manisa’da meydana gelen deprem İzmir ve İstanbul’da da hissedildi. Depremin şiddetli hissedildiği İstanbul’da vatandaşlar panik yaşadı. Depremde herhangi bir can ya da mal kaybı yaşanmadı.
MANİSA VALİSİ: BİRKAÇ EV YIKILDI
Manisa Valisi Ahmet Deniz: (Manisa’daki deprem) Çeltikçi Mahallesi’nde birkaç evin yıkıldığı bilgisi var, yaralı yok.
Depremin merkez üssü Manisa’da vatandaşlar büyük panik yaşadı
AKHİSAR BELEDİYE BAŞKANI: CİDDİ SIKINTI YOK
Depremin merkez üssü Manisa’da büyük korku yaşandı. Sarsıntı sonrası açıklama yapan Akhisar Belediye Başkanı Dutlulu, “Akhisar’a yakın bir köyde bir bina yıkıldı. Belediye ekiplerimizi gönderdik. Onun dışında kötü bir haber gelme” dedi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın