Yine göçük, yine kömür ocağı faciası: 1 işçi göçük altında kaldı

Şırnak’taki Cudi Dağı eteklerinde özel bir şirkete ait kömür ocağında meydana gelen göçükte 1 işçi mahsur kaldı. Ekipler göçük altında kalan işçinin kurtarılması için çalışma başlattı.
Yine göçük, yine kömür ocağı gündeme damga vurdu. Alınan son dakika bilgilere göre, Şırnak merkeze bağlı Üçkiraz köyündeki Cudi Dağı eteğinde özel bir şirkete ait kömür ocağında göçük meydana geldi. Kömür ocağında çalışanların ihbarıyla bölgeye sağlık görevlileri, jandarma, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Yerel kaynaklardan alınan bilgilere göre, kömür ocağında çalışan bir işçinin göçük altında kaldığının tespit edilmesiyle birlikte ekiplerin başlattığı kurtarma çalışması sürüyor. Mahsur kalan işçinin kurtarılmasına çalışılıyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

İran’dan düzmece İsrail görseli, “Yapay Sürü İHA”yla saldırıyı çizdiler

Resmedilen bir İsrail şehrinin, İHA’lar tarafından saldırıya uğratılma anları resmedildi. Orta Doğu, İsrail’in Şam saldırısının …

Bir yanıt yazın