MHP’den rahatlatan açıklama: Bahçeli’nin sağlık durumu iyi

Hastaneye kaldırılan Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Bahçeli’nin rutin kontroller nedeniyle hastaneye gittiği yönünde  açıklama yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, “Sağlık durumu gayet iyi” dedi.

Sosyal medyada yayılan haberler üzerine ayağa kalkan Ülkücü camiayı rahatlatan açıklama geldi. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Partiden yapılan açıklamaya göre Bahçeli’nin rutin kontroller nedeniyle hastaneye kaldırıldığı öne sürüldü.

“SAĞLIK DURUMU İYİ”

Sosyal medyada sağlığının kötü olduğu yönündeki iddiaların ardından MHP’den açıklama geldi. Partiden yapılan açıklamada” 71 yaşındaki MHP lideri Bahçeli’nin sağlık durumu iyi, şuuru açık”denildi.

“MİDE BULANTISI NEDENİYLE HASTANEYE GELDİ”

Mide bulantısı şikayetiyle hastaneye başvuran MHP lideri Devlet Bahçeli’nin sağlık durumu hakkında konuşan Semih Yalçın, “Bugün sabah saatlerinde Sayın Genel Başkanımız mide bulantısı şikayetiyle hastaneye müracaat etti. Hastaneye intikalinden itibaren kendisinin tetkikleri yapılmaktadır. Bazı sosyal medya alanlarında ifade edildiği gibi beyin kanaması veya kalp hastalığıyla alakalı hiçbir problemi yoktur. Şu anda şuuru açık, konuşabilen bir durumdadır. İstirahat etmektedir. Bu açıklamayı, hastane başhekimliği daha geniş bir şekilde ilerleyen yapacaktır. Genel Başkanımızın durumu son derece iyi ve mükemmel durumdadır. Hastaneye intikalinden itibaren Genel Başkanımız kendisinde. Herhangi bir problem yok. Şu an için istirahat ediyor. Tetkiklerin de çoğu yapıldı. Herhangi bir problem yok” ifadelerini kullandı.

2 KEZ KALP AMELİYATI OLMUŞTU

Bilindiği gibi, Devlet Bahçeli, 2004 yılında da Atatürk Araştırma ve Eğitim Hastanesi’nde kalp ameliyatı olmuş, tıkalı 4 damarına müdahalede bulunulmuştu. Bahçeli 2016 yılında ise Kocaeli’de özel bir hastanede kalp ameliyatı olmuş, kalp kapakçığına müdahale edilmiş ve ameliyat son derece başarılı geçmişti.

Öte yandan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçı’nın açıklamasında MHP Lideri Bahçeli’nin “şuuru açık” demesi zehirlenme kuşkularını arttırırken, gözler hastane yönetinden gelebilecek açıklamara çevrildi.

ÖZEL KALEM MÜDÜRÜNDEN AÇIKLAMA

Öte yandan Bahçeli’nin Özel Kalem Müdürü Murat Çeliker, sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunarak Bahçeli’nin sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.

Çeliker yaptığı paylaşımda, “MHP Lideri Genel Başkanımız Devlet Bahçeli üst solunum yolu enfeksiyonuna bağlı olarak ateş yükselmesi sonucu hastaneye getirilerek kontrol altına alınmıştır. Sağlık durumu gayet iyi olup, milletimize ve camiamıza selam ve sevgilerini iletiyor” ifadelerini kullandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bakan Tekin: Öğretmen atamaları ilk kabine toplantısında açıklanacak

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Adana’daki temasları kapsamında okul ziyaretlerinde bulunuyor. Bakan Tekin Anadolu Barter …

Bir yanıt yazın