İdlib’den acı haber: Şehidimiz var

İdlib’den acı haber… Suriye’de Esed rejimi güçlerinin, İdlib’deki TSK gözlem noktasına saldırısında 1 askerimiz şehit oldu, 3 askerimiz yaralandı. Milli Savunma Bakanlığı, “Rusya nezdinde saldırıların en ağır şekilde cezalandırılacağı iletilmiştir” açıklamasını yaptı.
Suriye’de Esed rejimi güçleri, İdlib’de Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ait 10. gözlem noktasına saldırı düzenledi. Saldırıda 1 askerimiz şehit oldu, 3 askerimiz yaralandı.
Milli Savunma Bakanlığı, saldırıların en ağır şekilde cezalandırılacağını açıkladı. Bakanlık açıklamasında şu ifadelere yer verildi:
“Suriye rejim güçlerinin İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesinde kontrol ettiği bölgeden, 10 numaralı Gözlem Noktamıza bugün kasıtlı olduğu değerlendirilen top/havan atışları ile saldırılar gerçekleştirilmiştir.
‘EN AĞIR ŞEKİLDE CEZALANDIRILACAKLAR’
Yapılan saldırıda bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, üç kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmıştır. Yaralılarımızın tahliye işlemi tamamlanmış ve tedavilerine başlanmıştır.
“Saldırıların en ağır şekilde cezalandırılacağı iletilmiştir”
Saldırıyla ilgili olarak Rusya’nın Ankara Ataşesi, Genelkurmay Başkanlığına çağırılarak Rusya nezdinde gerekli girişimlerde bulunulmuş; saldırıların en ağır şekilde cezalandırılacağı iletilmiştir. Durum yakından takip edilmektedir.
Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın