Erdoğan: Ankara’yı sahte imzacılara teslim edemeyiz

Ankapark (Wonderland Eurasia) açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, isim vermeden CHP’nin Ankara adayı Mansur Yavaş’ı işaret ederek, “Ankara’yı sahte imzalarla senet imzalayanlara teslim edemeyiz. Ne bu ittifaktan ne de ittifakın defolu adayından Ankara’ya bir hayır gelmez” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankapark (Wonderland Eurasia) Açılış Töreni’nde konuştu.
Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:”1 milyon 300 bin kilometrekareye varan büyüklüğüyle Ankapark, Türkiye’nin gururudur. Ankapark’ın şehrimize çok ciddi katkıları olacaktır. Bu önemli eserin hayırlı olmasını diliyorum.
Siyaset özünde rekabettir ama yalan değildir. Hatay’da 6 baraj yaptığımızı söylüyorum, ana muhalefetin başındaki zat Hatay’da baraj yok ki diyor. Eline diline dursun. Senin kılavuzun kim, ona bak. Bunun kılavuzu karga.
“GİTMEMEZLİK YAPMAYIN”
Bizim siyasetimiz kavga değil kardeşlik, aşk siyasetidir. Seçim sandıktan önce kalplerde kazanılır. Türk milletinin en büyük güç kaynağı dayanışmasıdır. Onca badireye rağmen küllerinden yeniden doğmasıdır. 31 Mart’ta sandıklara koşmanızı bekliyoruz, gitmemezlik yapmayın.
31 Mart seçimlerine sayılı günler kaldı. Bu seçime partiler ittifak halinde girdi. Biz MHP ile Cumhur İttifakı’nı kurduk. Karşımızda dörtlü çete var, Kandil’den yönetiliyor. Bu çeteyle bir mücadele vereceğiz.
“ANKARA’YI SAHTE İMZAYLA SENET İMZALAYANLARA TESLİM EDEMEYİZ”
Ankara’yı rastgele ellere teslim edemeyiz. Ankara’yı sahte imzalarla senet imzalayanlara teslim edemeyiz. Sorulara dürüstçe cevap vermek yerine kaçmak, gazetecilere saldırmak, mızmızlanmak hiç kimseye bir fayda sağlamaz. Elbette Ankaralı kardeşlerim bunun hesabını sandıkta soracaktır. Ayrıca vergi kaçakçısı bu. Böyle bir adam Ankara’ya belediye başkanı adayı oldu. Gerçekler çarşaf çarşaf ortaya dökülüyor. Bu skandal, provokasyon diyerek kapatılmayacak kadar büyüktür. Ankaralı kardeşlerim bunun hesabını sandıkta soracaktır. Ne bu ittifaktan ne de ittifakın defolu adayından Ankara’ya bir hayır gelmez.
“PANDORA’NIN KUTUSU AÇILDI”
Bay Kemal ve hanımefendi ittifakın asıl ortağının kim olduğunu gizlemeye özellikle dikkat ettiler. Kafasını kuma gömen devekuşu misali kendileri inkar edince milletin gerçeği görmeyeceğini zannettiler. İttifakın asıl patronu çıktı, postayı koydu. Bize saldırarak, iftira atarak şu 10 günü kurtarabileceğini sanıyorlar. Ankara ve Türkiye’de Pandora’nın kutusu açılmıştır, kimin ne olduğunu biliyoruz.
Millet bu oyunu gördü, tezgahın şifrelerini çözdü. Artık olanı olmamış sayamazsınız, hakikati hakaretle örtemezsiniz, gerçeği yalanla kapatamazsınız, güneşi balçıkla sıvayamazsınız, kirli iş birliklerinizi, kanlı pazarlıklarınızı artık saklayamazsınız.”
31 MART AKŞAMINA KADAR ÜCRETSİZ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankapark’ın 31 Mart akşamına kadar ücretsiz olacağını söyledi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın