Kalın: Charlie Hebdo için yürüyenler, yine yürüyecek mi?

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın “Charlie Hebdo için yürüyenler katledilen Müslümanlar için de yürüyecek mi? Acısı gerçekten ortak olanlar birlikte yas tutabilirler” açıklamasını yaptı.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın,”Charlie Hebdo için yürüyenler katledilen Müslümanlar için de yürüyecek mi? Acısı gerçekten ortak olanlar birlikte yas tutabilirler” açıklamasını yaptı. Kalın, Yeni Zelanda’da iki camiyi hedef alan terör saldırılarının ardından yeni bir açıklama yaptı. Kalın, Twitter’dan paylaştığı mesajında “Charlie Hebdo için yürüyenler, Yeni Zelanda’da katledilen Müslümanlar için de yürüyecek mi? Acısı gerçekten ortak olanlar birlikte yas tutabilirler” ifadelerini kullandı. Yeni Zelanda’nın Christchurch kentinde iki camiye yapılan saldırılarda 49 kişi hayatını kaybetmişti. Saldırgan olay yerinden kaçtıktan saatler sonra gözaltına almıştı. Cani Brenton Harrison Tarrant çıkarıldığı mahkemede tutuklanmıştı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

İsmailağa Cemaati, “Cübbeli’ye tarikat dışısın” diyerek dışladılar

İsmailağa Cemaati’nin, Cübbeli Ahmet Hoca’yı cemaatten ihraç ettiklerini açıklamalarının ardından Cübbeli Ahmet cephesinden yapılan açıklamada, …

Bir yanıt yazın