Adana 4 yıl aradan sonra beyaza büründü

Adana’da  uzun aradan sonra şehir merkezinde kar yağdı. Yaklaşık 10 dakika süren kar yağışını göremeyen vatandaşlar, sabah uyandıklarında araçlarının üstünde veya şehrin yüksek kesimlerinde karı görünce şaşkına döndüler.
Termometreler 2 dereceyi gösterdiği sırada  yaklaşık 20 dakika boyunca yağan kar, yerini kısa süreli yağmura bıraktı. Şehir merkezinde 4 yıl sonra kar yağışı gören Adanalılar, sosyal medya hesaplarında paylaşımlarda bulundu. Sosyal medyada en çok konuşulan paylaşım ise bir kişinin aracının üzerinde kardan adam yapması oldu.
Sosyal medya üzerinden kar yağışını paylaşan bir vatandaş ise görüntüleri çektiği sırada, “Oğlum bu beyaz yağmur mu” diyerek şaşkınlık içerisinde karın yağmasını izledi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Hollanda’da Kur’an-ı Kerim’e çirkin saldırı!

Hollanda’da İslam karşıtı ırkçı grubun lideri Edwin Wagensveld, Kur’an-ı Kerim’e yönelik çirkin saldırısı nedeniyle gözaltına …

Bir yanıt yazın