TFF’den flaş karar! Amatör maçlar bu hafta yok!

Türkiye Futbol Federasyonu geçtiğimiz hafta sonu 17 yaşındaki Küçükköyspor taraftarı Muhammed Yücel’in bıçaklanarak öldürülmesi sonrası Türkiye genelinde Süper Amatör Lig maçlarının bu hafta oynanmayacağını açıkladı.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Amatör İşler Kurulu, Türkiye genelinde 4, 5 ve 6 Ocak’taki tüm amatör maçların oynanmayacağını ilan etti. TFF’den yapılan açıklamada, “Son zamanlarda amatör futbol karşılaşmalarında artan şiddet ve yaşanılan üzücü olaylar nedeniyle, bu hafta 4, 5 ve 6 Ocak 2019 tarihlerinde Türkiye genelinde yapılacak tüm amatör müsabakalar, TFF Amatör İşler Kurulunun aldığı karar ile oynanmayacak.” denildi.
İstanbul’da geçen hafta sonu Küçükköyspor ile Yıldırım Bosnaspor arasında oynanacak Süper Amatör Lig maçı öncesinde, 17 yaşındaki Küçükköyspor taraftarı Muhammed Yücel bıçaklanarak öldürülmüştü.
9 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
İstanbul Süper Amatör Lig 6. Grup’ta Yıldırım Bosnaspor ve Küçükköyspor arasında oynanacak maç öncesi çıkan kavgada bıçakla yaralandıktan sonra hayatını kaybeden Küçükköy taraftarı 17 yaşındaki Muhammed Yücel ile ilgili olarak 9 kişi gözaltına alındı.
Yaşanan olaylardan sonra Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri güvenlik kamera görüntüleri incelemeye aldı. Polis ekipleri Muhammed Yücel’i bıçaklayan C.Z. ve Yücel’i döven M.B., A.K., N.A., S.B., S.K. ile 18 yaşından küçük B.H., K.S.Ö. ve E.S.’yi yakalayarak gözaltına aldı.
Gözaltına alınan 9 şüphelinin Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ndeki işlemleri devam ediyor. Öte yandan çıkan olaylarla ilgili sosyal medyada yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Yücel’in yoldan kalkması ve kaldırama kadar yürümesi görülüyor. Ağacın altında yere yığılan Yücel için çevrede bulunanların hareketlenmeleri de görüntülere yansıyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Hakem hatalarına ve Sparta Prag’a yenilen Galatasaray Avrupa’ya veda etti

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında temsilcimiz Galatasaray, Çekya ekibi Sparta Prag’a 4-1 yenilerek turnuvaya …

Bir yanıt yazın