Göztepe yeni hocasını resmen açıkladı!

Demir Grup Sivasspor maçının ardından Bayram Bektaş ile yolları ayıran Göztepe, teknik direktör Kemal Özdeş ile anlaşma sağlandığını resmen açıkladı.
Spor Toto Süper Lig takımlarından Göztepe, teknik direktör Kemal Özdeş ile anlaşma sağladı.
Sarı-kırmızılılar son olarak Kasımpaşa’yı çalıştıran Kemal Özdeş ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.İmzayı atan deneyimli teknik adamın akşam antrenmanında takımın başında olacağı bildirildi.
Kariyerinin son 2.5 yılını Kasımpaşa’da geçiren ve burada gösterdiği başarılı performansla alkış toplayan Kemal Özdeş; Konyaspor, Manisaspor, Balıkesirspor, Karşıyaka ve Elazığspor gibi takımlarda da görev yaptı.
İzmir ekibi geçtiğimiz günlerde Bayram Bektaş ile yolları ayırma kararı almıştı.

Hakkında Aziz Dağtekin

1960 yılında Elazığ'da doğdu. Öğrenimini İstanbulda tamamlayarak gazetecilik mesleğine 1983 yılında başladı. sırasıyla Hergün, Bulvar, Hürriyet ve Türkiye Gazetelerinde muhabirlik ve yazı işleri kadrolarında görev aldı. Basın sektöründen 2006 yılında emekli oldu. Halen idare yeri Adana olan ve Ulusal yayın yapan Netinternet, Ekonet Haber, Eko İntenet Haber sitelerinde Genel Yayın Yönetmenliği ve ekonomi ile alakalı yazı ve yorumlar yazmaktadır. Gazetecilik mesleği yanısara sigortacılık, pazarlama ve finans sektöründe üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Sırasıyla İhlas Barter ve Turk Barter'da franchise ve bölge müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılında Turk Barter'dan ayrılarak Anadolu Barter'ı kurdu. Halen 13'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Anadolu Barter'ın Yönetim Kurulu Başkalığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin halen Basın Konseyi üyesi ve Adana'da Kurulu bulunan Çukurova Güreş Vakfı ile Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de kurucu üyesidir.

Göz Atmak İster misiniz?

Hakem hatalarına ve Sparta Prag’a yenilen Galatasaray Avrupa’ya veda etti

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında temsilcimiz Galatasaray, Çekya ekibi Sparta Prag’a 4-1 yenilerek turnuvaya …

Bir yanıt yazın