AK Parti-MHP ittifakı için kritik zirve!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ikincisi yapılan “AK Parti İlçe Başkanları Toplantısı”nda MHP ile yerel seçimlerde ittifaka ilişkin görüşmenin yarın olabileceğini söylediği öğrenildi. MHP kaynaklarından gelen bilgiye göre görüşmenin yarın saat 14:00’te Meclis’te gerçekleşeceği bildirildi.
AK Parti Genel Merkezi’nde “İkinci AK Parti İlçe Başkanları Toplantısı” gerçekleşti. Basına kapalı toplantıda, Cumhurbaşkanı  Erdoğan, ilçe başkanlarına hitap etti. İlçelerde yerel seçim çalışmalarının başlatılmasını isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın MHP ile ittifaka zarar veren açıklamalardan da kaçınılmasını istediği öğrenildi.
GÖRÜŞME YARIN
AK Parti kaynakları Erdoğan’ın toplantıda MHP lideri Devlet Bahçeli ile görüşmeye dair yarını işaret ettiğini ifade ederek, yarınki Meclis grup toplantılarının ardından bir araya gelinebileceğini kaydetti. İki tarafın da programlarının uygun olması halinde AK Parti MYK öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ile yarın Meclis’te bir araya gelebilecek.
İŞ BANKASI ÇALIŞMASI YAPILIYOR
Toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sık sık gündeme getirdiği Atatürk’ün mirası olan ve temsilini CHP’nin yaptığı hisselerle ilgili kanun teklifine dair çalışmanın da başladığını söylediği belirtildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Düzenleme kısa sürede TBMM’deki arkadaşlarımız tarafından verilecek” değerlendirmesi yaptığı öğrenildi.
MHP’DEN AÇIKLAMA GELDİ
MHP kaynaklarından gelen son bilgiye göre de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yarın bir araya gelecek.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın