Tepki çeken kare!

İYİ Partili Adnan Sezgin ve Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, TBMM Başkanı Binali Yıldırım’ın makam odasında çekilen fotoğrafa sert tepki gösterdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Binali Yıldırım’ı ziyaret etti. Ziyarette Yıldırım’ın makam koltuğunu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bıraktığı fotoğraf sosyal medyanın gündemine oturdu. İYİ Parti Uluslararası İlişkiler ve Türk Dünyasından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Sezgin ve İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci

 

Cinisli sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunarak fotoğrafa tepki gösterdi.
Sezgin, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Yasamanın başının, yürütmenin başına koltuğunu bu şekilde teslim etmesi vahimdir ve nezaket kurallarıyla izah edilemez” ifadelerini kullandı.

“BU SEVİYEDE FOTOĞRAF VEREMEZLER”
Erdoğan ve Yıldırım’ın Meclis’te çekildiği fotoğrafa diğer tepki gösteren isim Naci Cinisli oldu. Fotoğrafın çekildiği yerin Meclis makamı olduğuna dikkat çeken Cinisli, “Bu fotoğraf gerçek midir? Eğer gerçekse kabul edilir değildir.

Bu mekan TBMM Başkanlık makamıdır. En üst düzey iki devlet adamı, hatıra fotoğrafı çektirir gibi, bu seviyede fotoğraf veremezler. Sayın TBMM Başkanı Meclisin sorumluluk ve itibarını her şartta gözetmelidir” şeklinde paylaşımda bulundu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

CHP’li Zeydan Karalar ve Taş Medreseliler

Aziz Dağtekin Yazdı Peygamber efendimiz Hz. Muhammed, “Irkçılığa çağıran bizden değildir. Irkçılık için savaşan bizden …

Bir yanıt yazın