İYİ Parti seçimli kongreye gidecek iddiası!

Afyonkarahisar’da çalıştay yapan İyi Parti’den son dakika haberler geliyor. İddiaya göre İyi Parti, seçimli olağanüstü kongreye gitme kararı aldı.
Afyon toplantısındaki kaynaklardan edindiği bilgiye görr tartışmaların ardından Akşener tekrar kürsüye geldi. “İstifa etmemem yönündeki talepleri kabul ediyorum. Ancak bir şartla… Seçimli olağanüstü kongreye gideceğiz” dedi. Bunun üzerine kendisine “Siz de aday olacak mısınız?” diye soruldu. Akşener de “O konuda sorun yok. Aday olacağım” dedi ve olağanüstü kongre kararında mutabık kalındı. Tarihi henüz belli olmayan seçimli olağanüstü kongre 3 hafta içerisinde yapılacak.
Habertürk’e konuşan İyi Parti Genel Başkanı Yardımcısı Koray Aydın, “Cuma gününden beri yapılan toplantının içerisindeyim. 3 temel konuda masalarda 14-15 kişilik gruplar görüşlerini ifade etti. Her masa kendi seçtiklerini bülten haline getirdi. Sunucu eşliğinde hangi konundan ne kadar çok bahsedildiği yüzeysel olarak anlatıldı.” dedi.
Aydın, “Eleştiriler de oldu. Seçimden yeni çıkan partinin yüzde 10 ile çıktığını ve devlete karşı, güçlü partiye karşı başarılı olduğnu beyan eden de oldu. Olağanüstü kongre açıklamalarında bulundular. Genel Başkanımız da bu açıklamalardan sonra uzunca bir konuşma yaptı. Kongre 45 gün veya bir ay sonra yapılacak. Meral Akşener tekrar aday olacak. Biz liderimizin arkasındayız. Kendisini sonuna kadar destekliyoruz. İYİ Parti bir yerde kendi küllerinden yeniden doğacak. Aday olmayı düşünen kimse yok. Cesaret edebilecek biri olduğunu düşünmüyorum” ifadelerini kullandı

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

CHP’li bazı belediyeler artık hizmetle değil, akraba atamalarıyla haber oluyor!

Yakın akrabalarını belediyelerde üst düzey göreve getiren CHP başkanların sayısı her geçen gün artarken, son …

Bir yanıt yazın