Cinsel istismara yeni dönemde hadımlık geliyor!

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Ankara Polatlı’da kaybolan ve daha sonra vahşice katledilmiş şekilde bulunan Eylül ile ilgili çok önemli açıklamada bulundu. Çocuk istismarı ile ilgili yaşanan gelişmeler sonrası gündeme gelen kimyasal hadım düzenlemesini hatırlatan Bozdağ, “Cinsel kastrasyon dediğimiz tedbiri de bütün yönleriyle yeni dönemde devreye sokacağız.” diye konuştu..

Ankara Polatlı’da kaybolduktan günler sonra cansız beden,ne ulaşılan Eylül ile ilgili Hükümetten çok önemli bir açıklama geldi. Açıklamayı yapan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, kimyasal hadım (kastrasyon) düzenlemesini hatırlattı. Bozdağ, Eylül’ün ölümünün ardından kimyasal hadım düzenlemesini yeni dönemde hızla devreye sokacaklarını belirtti. Bozdağ’ın açıklaması şöyle: “Cinsel kastrasyon dediğimiz tedbiri de bütün yönleriyle yeni dönemde devreye sokacağız.”Başbakan Yardımcısı Bozdağ: “(Küçük Eylül’ün öldürülmesi) Cinsel kastrasyon dediğimiz tedbiri de bütün yönleriyle yeni dönemde devreye sokacağız.”dedi.

Kastrasyon nedir?

Her iki yumurtalık veya testislerin çıkarılarak testosteron ve östrogen adlı hormonların salgısını durdurma işlemine hadımlaştırma veya kastrasyon adı verilir. Eskiden beri bilinen ve uygulanan bir operasyondur. Kölelik devirlerinde, köle kullanan ülkeler, melez çocukların meydana gelip kendi ırklarını bozmasını önlemek amacıyla kastrasyona başvururlar ve bu kişileri kısırlaştırırlardı. Tarihin çeşitli zamlarında, bilhassa Ortadoğu ülkelerinde kastrasyon uygulanırdı. Yine, kiliselerde koroda şarkı söyleyen erkek çocukların seslerinin bozulmaması için kastrasyon yapılmakta ve seslerinde bir değişikliğin meydana gelmediği görülmekteydi. Kastrasyon, genellikle her yaşta yapılabilir. Ancak puberteden evvel yapıldığında daha etkili olduğu bilinmektedir.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Ukrayna:Rusya’daki saldırıyı biz yapmadık

Rusya’da konser salonuna düzenlenen saldırının ardından Ukrayna’dan ilk açıklama geldi. Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy’nin …

Bir yanıt yazın