Irak’taki teröristlerin idam fotoğrafları yayınlandı!

Irak’ta askerleri kaçırıp öldüren DAEŞ teröristleri için verilen idam kararı, bu sabah infaz edildi. Adalet Bakanlığı, idam fotoğraflarını dünya ile paylaştı.
Terör örgütü DAEŞ’i topraklarının büyük bölümünden temizleyen Irak, bu sabah 12 kişiyi idam etti.
Başbakan Hayder el İbadi, terörizmden mahkum olan 12 suçlunun hemen idam edilmesi için emir verdi. Bu sabah infaz edilen suçlular, sekiz askerin kaçırılıp öldürülmesinden sorumluydu.
Irak Adalet Bakanlığı, idam edilen teröristlerin fotoğraflarını dünya ile paylaştı.
Katil sürüsü DAEŞ, Haziran 2014’te Irak’ın en büyük ikinci kenti Musul’da hilafet ilan etti ve ülkenin büyük çoğunluğunu ele geçirdi.
Uluslararası koalisyonun da desteğiyle teröristler Temmuz 2017’de 10 ay süren büyük operasyonun ardından Musul’dan çıkarıldı.
Teröristler halihazırda Suriye sınırına yakın çöl bölgesinde bazı yerleri kontrolünde tutuyor. Söz konusu bölgede kimse yaşamıyor.
Irak, geçen hafta Suriye topraklarında gerçekleştirdiği hava saldırısında DAEŞ yöneticilerini toplantı yaparken vurmuş, aralarında üst düzey isimlerin de bulunduğu 45 teröristin öldüğünü duyurmuştu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Kamu bankalarına promosyon müracaatında ilk günde beş yüz 46 bin başvuru

Kamu bankalarının emekli promosyonlarını artırmasının ardından ilk günden başvuru rekoru kırıldı. Promosyon başvurularının ilk gününde …

Bir yanıt yazın