İbo’nun 7 yıl aradan sonra muhteşem dönüşü!

Uzun zamandır müzik çalışmalarına ara veren İbrahim Tatlıses 7 yıl sonra geri döndü…
Polat Yağcı prodüktörlüğünde 7 yıl sonra yeniden stüdyoya giren İbrahim Tatlıses, Yaylalar türküsünü seslendirerek klip çekti. 19:00’da yayına giren klip yaklaşık bir saat içinde 5 binden fazla görüntülenme aldı. Hayranları tarafından yorum yağmuruna tutulan İbrahim Tatlıses böylece uzun süredir ara verdiği sanat dünyasına yeniden dönmüş oldu.
INSTAGRAM HESABINDAN PAYLAŞTI
İbrahim Tatlıses sevincini Instagram hesabından dile getirdi. Yeni klibini paylaşan İbrahim Tatlıses yorum kısmına, “7 yıl aradan sonra “YAYLALAR” ile YOLA DEVAM diyorum, hepimize hayırlı olsun, ASKERİMİZE moral olsun… SİZLERİ SEVİYORUM, YENİ ŞARKILARIM ÇOK YAKINDA…” yazdı.
YAYLALAR TÜRKÜSÜNÜ SÖYLEMİŞTİ
Öte yandan İbrahim Tatlıses Afrin’deki askerlere moral vermek için gittiği Hatay’da ‘Yaylalar’ türküsünü seslendirmişti.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Hollanda’da Kur’an-ı Kerim’e çirkin saldırı!

Hollanda’da İslam karşıtı ırkçı grubun lideri Edwin Wagensveld, Kur’an-ı Kerim’e yönelik çirkin saldırısı nedeniyle gözaltına …

Bir yanıt yazın