Dürüst işadamı Sayım Azmaz MHP’den aday adayı

İş dünyasında olduğu gibi, siyasette de her zaman adından söz ettiren ezelden Ülkücü aileden gelen Milliyetçi camiada Azmaz dayının oğlu olarak bilinen Sayım Azmaz MHP’den milletvekili aday adaylığını yarın açıklıyor.

Yaklaşan erken seçimle birlikte partilerden de aday adaylık yarışı hız kazandı. 24 Haziran Genel Seçimleri öncesi gönül verdiği partiden milletvekili aday adayı olanlar kervanına Adanalı İş Adamı Sayım Azmaz da katıldı.

Ülkücü ve milliyetçi camiada dürüstlüğü ile ön plana çıkan, kısa sürede iş hayatında yıldızı parlayan ezelden MHP’li bir aileden gelen Sayım Azmaz’ın aday adaylığı partililerce sevinçle karşılandı. Partisine gönül verdiği tarihten bu yana gerek siyasi çizgisinden gerekse dürüstlüğünden hiç zikzakları olmayan MHP’li Sayım Azmaz, yarın yapılacak basın toplantısı için, “09.05.2018 Çarşamba günü saat 17:30 da MHP Adana İl Binasında 27.Dönem Adana Milletvekili aday adaylığımı kamuoyuna duyuracağım basın toplantısında tüm sevenlerimi ve partili gönüldaşlarımı yanımda görmek bana güç verecektir.” dedi.

MHP’lerce hiç değişmeyen bizden biri olarak adlandırılan Azmaz Dayı’nın oğlu Sayım Azmaz’ın ada adaylığına Genel Merkezin de sıcak baktığı ve 27. Dönem milletvekili adaylığının bilge lider Devlet Bahçeli’nin de onaylayacağı kesin gözü ile bakılıyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bakan Tekin: Öğretmen atamaları ilk kabine toplantısında açıklanacak

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Adana’daki temasları kapsamında okul ziyaretlerinde bulunuyor. Bakan Tekin Anadolu Barter …

Bir yanıt yazın