Beyaz Saray’dan Fethullah Gülen’in iadesine ilişkin flaş açıklama!

Beyaz Saray’dan yapılan açıklamada FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in Türkiye’ye iadesiyle ilgili, ABD Başkanı Donald Trump’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a konuyu “gözden geçireceğini” söylediği ifade edildi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun, FETÖ elebaşının Türkiye’ye iadesine ilişkin, “En son Buenos Aires’te bir araya geldiğimizde ABD Başkanı Donald Trump, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bu konu üzerinde çalıştıklarını söyledi” açıklamasına Beyaz Saray’dan yanıt geldi. Beyaz Saray Sözcüsü Sarah Sanders, “Trump, Erdoğan’a sadece gözden geçireceğiz dedi” açıklamasını yaptı. Sanders, süreçle ilgili herhangi bir taahhütte bulunulmadığını ifade etti.

Hakkında Aziz Dağtekin

1960 yılında Elazığ'da doğdu. Öğrenimini İstanbulda tamamlayarak gazetecilik mesleğine 1983 yılında başladı. sırasıyla Hergün, Bulvar, Hürriyet ve Türkiye Gazetelerinde muhabirlik ve yazı işleri kadrolarında görev aldı. Basın sektöründen 2006 yılında emekli oldu. Halen idare yeri Adana olan ve Ulusal yayın yapan Netinternet, Ekonet Haber, Eko İntenet Haber sitelerinde Genel Yayın Yönetmenliği ve ekonomi ile alakalı yazı ve yorumlar yazmaktadır. Gazetecilik mesleği yanısara sigortacılık, pazarlama ve finans sektöründe üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Sırasıyla İhlas Barter ve Turk Barter'da franchise ve bölge müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılında Turk Barter'dan ayrılarak Anadolu Barter'ı kurdu. Halen 13'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Anadolu Barter'ın Yönetim Kurulu Başkalığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin halen Basın Konseyi üyesi ve Adana'da Kurulu bulunan Çukurova Güreş Vakfı ile Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de kurucu üyesidir.

Göz Atmak İster misiniz?

O polisler hakkında soruşturma abaşlatldı!

Bakan Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, olay yeri incelemesi ve ilk kusur değerlendirmesi …

Bir yanıt yazın