Kaşıkçı için 1 Ekim’de keşif yapılmış!

İstanbul’da ülkesinin başkonsolosluğunda öldürüldüğü açıklanan Gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın İstanbul’a geldiği görüntüler ortaya çıktı. O görüntülerde Kaşıkçı’nın Londra’dan gelişi ve Belgrat Ormanı’ndaki keşif görüntüsü yer alıyor.
Suudi Arabistanlı Cemal Kaşıkçı’nın ülkesinin İstanbul Başkonsolosluk Binası’na girmesinin ardından yaşanan sır perdesinde 22’nci güne girildi. Kaşıkçı soruşturmasıyla ilgili Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) İstanbul Emniyeti’ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve bir çok delile ulaştı. Yapılan çalışmalarda polis ekipleri Kaşıkçı’nın konsolosluğa girdiği tarihten geriye ve 5 gün sonrasına dair çok sayıda güvenlik kamara kaydını inceledi. Özel bir ekibin yaptığı araştırmada temin edilen görüntülerde Kaşıkçı’nın İstanbul’a gelişi ve konsolosluk araçlarının hareketleri de belirlendi.
Polis ekipleri 1 Ekim’de Londra’dan dönen Kaşıkçı’nın Atatürk Havalimanı’ndan geliş kayıtlarını incelerken takip edilip edilmediğine de baktı. Ancak herhangi bir takip emaresine ulaşılamadığı öğrenildi. Aynı gün İstanbul’a gelen 3 Suudi Arabistanlı yetkilinin ise Belgrat Ormanı’nda keşif yaptığı iddia edildi. Keşif anına ait olduğu öne sürülen görüntüler ise güvenlik kamera kayıtlarına yansıdı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Hollanda’da Kur’an-ı Kerim’e çirkin saldırı!

Hollanda’da İslam karşıtı ırkçı grubun lideri Edwin Wagensveld, Kur’an-ı Kerim’e yönelik çirkin saldırısı nedeniyle gözaltına …

Bir yanıt yazın