Aşk-ı Memnun gibi! Sosyal medya yıkılıyor

ABD Başkanı Donald Trump, tarihi zirvede yaptığı hatayı kabul etse de yol açtığı depremin artçı sarsıntıları dinmedi. Sosyal medya, Trump ve Rusya lideri Vladimir Putin arasındaki ‘aşk’ı gösteren montajlarla çalkalanıyor. Putin, mevkidaşını atının terkisine almış ve gezintiye çıkmışlar.
ABD lideri, Rus mevkidaşının omzunda huzurlu bir uyku çekiyor. Deri kıyafetler giymiş liderler, Trump Putin’e sarılıyor.
‘Büyük gün. Mutlu çifti tebrik ediyoruz’
Liderler romantik bir şekilde bir spagetti makarnayı paylaşıyor. Bir kullanıcının yorumu: Hanımefendi ve Trump! İkili yine deri kıyafetler içinde ve Trump ‘köle’ rolünde. 1978 yapımı Grease filmi. Trump, Rus güzeline sevdalı Danny Zuko. Victoria & Abdul filminin afişi de liderlerin yüzleriyle dolaşıma girdi.
Trump’ın Putin’e öpücüğü ve ‘ihanetzirvesi’ hashtagi. Putin: Sadece her şeyin sahte haber olduğunu söyle.
Trump: Evet, patron! Donald Trump’ı Putin’in cebinde gösteren bir görsel. Havuzdaki ikilinin altına yazılan yorumlardan biri: Yazı sabırsızlıkla bekliyorum! Havalarda uçan Trump’ın elinde Rusya bayrağı var.
Putin tarafından biberonla beslenen Trump. Birçok fotomontajın ana fikri aynıydı: Trump kelimesi kelimesine Putin’in kuklası!

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekonet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Katil İsrail yine sivilleri vurdu!

7 Ekim’den bu yana on bilerce sivili katleden İsrail ordusu, sabahın erken saatlerinde Gazze Şeridi’nin …

Bir yanıt yazın